(021) 582 581   kontakt@vrtic-trogir.hr
Dječji vrtić Trogir
Dječji vrtić Trogir
header slika pcelice

Dječji vrtić Trogir

Dječji vrtić "Trogir" – Trogir je ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja koja djeluje na području Općine Trogir i Općine Okrug, osnovana u siječnju 1977. godine.

Program rada dječjeg vrtića obuhvaća programe odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane predškolske dobi, koji se temelji na humanističko-razvojnom pristupu u skladu sa razvojnim osobinama i potrebama djece i njihovih obitelji.

Ustanova u svom sastavu ima dvadeset odgojnih skupina, raspoređenih u sedam objekata, i to jednu jasličku odgojnu skupinu za djecu od navršene jedne do tri godine života; ostalo su dobno mješovite vrtićke odgojne skupine, koje su raspoređene prema objektima:

- U matičnom vrtiću "Leptirić", Cesta Plano 70, Trogir, realizira se 10-satni jaslični program, 10-satni vrtićni program te 5-satni posebni vrtićni program za djecu s teškoćama u razvoju.

- U područnom vrtiću "Maslina", Sv. Petra 8, Trogir, realizira se jaslični program, dva cjelodnevna vrtićna programa, jedan jutarnji i popodnevni poludnevni program.

- U područnom vrtiću "Vrabac", Hrvatskih mučenika 29., Trogir, realiziraju se tri vrtićna programa, i to jedan cjelodnevni i dva poludnevna.

- U područnom vrtiću "Ribola", Dr. Franje Tuđmana 16, Trogir, realiziraju se četiri programa u dva cjelodnevna i dva poludnevna boravka.

- U područnom vrtiću "Maslačak", Kneza Trpimira 41, Trogir, realiziraju se četiri programa u dva cjelodnevna i dva poludnevna boravka.

- U područnom vrtiću "Sunce" Žedno, otok Čiovo, realiziraju se dva programa, u jednom cjelodnevnom i jednom poludnevnom boravku.

- U područnom vrtiću "More" Balanćane 12, Trogir, realizira se 10-satni jaslični/vrtićni program te 10-satni vrtićni program.

1