(021) 881 271 kontakt@vrtic-trogir.hr
Dječji vrtić Trogir
Dječji vrtić Trogir
header slika pcelice
  • Naslovna

U siječnju i veljači održane nove dvije radionice dodatne naobrazbe i usavršavanja za odgajatelje i stručne službe

I u novoj kalendarskoj godini 2020. nastavljamo s projektnim aktivnostima koje su dio projekta DJEČJI VRTIĆ TROGIR – PARTNER OBITELJI, a odnose se na educiranje naših odgajatelja i stručne službe. To znači da nastavljamo veoma dobru i ugodnu suradnju sa stručnjacima – vanjskim suradnicima Pučkog otvorenog učilišta "Korak po korak" iz Zagreba.

U mjesecu siječnju i veljači održane su dvije jednodnevne radionice na temu "Razvoj predčitalačkih vještina i vještina predpisanja" i "Razvoj predmatematičkih vještina". Voditeljice radionica su Bojana Gotlin, odgajateljica – savjetnica u DV Savica, Zagreb, i Esmina Skopljak, odgajateljica - savjetnica u DV Matulji, Matulji. Predavanjima je nazočilo 35 stručnjaka naše ustanove (odgajatelji i stručna služba).

Nastavi čitati

Održane dvije radionice dodatne naobrazbe i usavršavanja za odgajatelje i stručne službe

U sklopu provedbe EU projekta DJEČJI VRTIĆ TROGIR – PARTNER OBITELJI (kodni broj projekta UP.02.2.2.08.0024) financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, u DV Trogir (u područnom objektu "Maslačak") provodimo ciklus edukacija u suradnji sa stručnjacima – vanjskim suradnicima Pučkog otvorenog učilišta "Korak po korak" iz Zagreba.

S ciljem unaprjeđenja kvalitete rada naših odgajatelja i stručne službe projektom smo omogućili dodatnu naobrazbu i usavršavanje kroz pet tematskih radionica. U mjesecu studenom 2019. godine održane su prve dvije jednodnevne radionice koje je vodila Bojana Gotlin, odgojiteljica – savjetnica u DV Savica, Zagreb, kojima je nazočilo 35 stručnjaka naše ustanove (odgajatelji i stručna služba). Prve dvije radionice imale su za temu "Strategije poučavanja i okruženje za učenje" te "Praćenje, procjenjivanje i planiranje".

Nastavi čitati

U pedagoškoj godini 2018./2019. u Dječjem vrtiću Trogir provodili smo projekt DJEČJI VRTIĆ TROGIR – PARTNER OBITELJI

04. rujna 2018.

U sklopu poziva „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., ravnateljica Dječjeg vrtića „Trogir“ potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava „Dječji vrtić Trogir – partner obitelji“, oznake UP.02.2.2.08.0024. Projekt financira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda (ESF), a doprinosit će usklađivanju poslovnog i obiteljskog života na način da će se radno vrijeme dječjeg vrtića prilagoditi radnom vremenu roditelja. Svečana podjela Ugovora održana je u Gradskom muzeju u Splitu, a pored ravnatelja dječjih vrtića podjeli su prisustvovali i ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Nada Murganić, ministar rada i mirovinskoga sustava, g. Marko Pavić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, g. Ante Lončar, župan Splitsko-dalmatinske županije, g. Blaženko Boban te gradonačelnik Grada Splita, g. Andro Krstulović Opara.

Nastavi čitati

1