(021) 582 581   kontakt@vrtic-trogir.hr
Dječji vrtić Trogir
Dječji vrtić Trogir
header slika pcelice

Obavijest za roditelje o završetku projekta "Dječji vrtić Trogir – partner obitelji 2"

Dana 6. prosinca 2023. godine službeno je završena provedba projekta "Dječji vrtić Trogir – partner obitelji 2". Ovim EU projektom, sufinanciranim iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., ostvaren je cilj – usklađivanje poslovnog i obiteljskog života obitelji s djecom rane i predškolske dobi kroz osiguravanje usluge produljenog boravka.

Obavještavamo sve roditelje djece koja pohađaju Dječji vrtić "Trogir" da je od danas, 7. prosinca 2023. godine, a u skladu s provedenom anketom za roditelje, u Ustanovi organiziran produljeni rad Vrtića od ponedjeljka do petka i to prema slijedećem rasporedu:

  • u matičnom objektu "Leptirić" do 17:00h
  • u područnom objektu "Maslačak" do 17:00h
  • u područnom objektu "Maslina" do 16:30h
  • u područnom objektu "Sunce" do 16:30h
  • u područnom objektu "Ribola" do 16:30h

Obavijest o početku provedbe sportskog programa u sklopu EU projekta „Dječji vrtić Trogir - partner obitelji 2".

Poštovani roditelji i skrbnici,

obavještavamo vas da je u Dječjem vrtiću "Trogir", u matičnom objektu Leptirić, dana 3. listopada 2023. godine započela provedba kraćeg sportskog programa kao sastavnog dijela produljenog boravka na razini naše Ustanove, a sve u sklopu EU projekta "Dječji vrtić Trogir – partner obitelji 2".

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. OBAVIJEST O SPORTSKOM PROGRAMU 97 KB PDF

Obavijest za roditelje o nastavku pružanja usluge produljenog boravka u DV "Trogir"

Poštovani roditelji,

ponovno vas obavještavamo da uslugu produljenog boravka, koja se u DV „Trogir“ pruža u sklopu projekta "Dječji vrtić Trogir – partner obitelji 2", nastavljamo pružati za sve naše korisnike usluga 10- satnih vrtićkih i jasličkih programa.

Za vrijeme ljetnog dežurstva, u periodu od 03.07.2023. do 25.08.2023. u  dežurnim objektima se nastavlja provedba EU projekta, odnosno nastavlja se s radom produljenih 10-satnih jasličkih/vrtićkih programa i to svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 16 – 20 h (odgojni obrazovni rad s djecom u vremenu od 16 – 19 h).

Uprava DV „Trogir“

Edukacija za provedbu sportskog programa u Dječjem vrtiću "Trogir"

7 odgojiteljica i magistra kineziologije DV Trogir sudjelovale su na edukaciji pod nazivom: Suvremena sportska edukacija u predškolskom uzrastu u organizaciji Udruge Sportska piramida. Edukacija se provodila u suradnji s Dječjim vrtićima Bili cvitak (Sinj), Skradin i Drniš, a odvijala se kroz 8 modula u različitim vrtićima. Dječji vrtić Trogir bio je domaćin kolegama na posljednja dva modula koji su se održali 27. i 28. siječnja 2023. u Leptiriću, matičnom objektu Dječjeg vrtića Trogir.

Tijekom edukacije svi sudionici su se upoznali sa suvremenim kineziološkim odrednicama sportskog programa te je naglašena važnost pripremljenosti kineziologa i odgojitelja što uključuje planiranje svih dijelova procesa. Također su imali priliku aktivno sudjelovati u više desetaka osmišljenih sportskih igara koje obuhvaćaju osnove 20 sportova.

Nastavi čitati

Organiziran Sajam razmjene korištenih predmeta u Dječjem vrtiću "Trogir"

Ove godine u blagdansko vrijeme, odgojiteljice Dječjeg vrtića „Trogir“, ujedno i polaznice edukacije Odgovorno stvaranje i postupanje s otpadom Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce, odlučile su napraviti mali odmak od pretjerane kupovine i rastrošnosti te su organizirale Sajam razmjene kako bi se na kreativan i održiv način kroz zabavu i druženje pronašli pokloni za djecu.

Nažalost, činjenica je da svake godine u blagdansko vrijeme raste količina otpada koji je uvelike povezan s ambalažom i sve većim brojem plastičnih blagdanskih dekoracija. U Dječjem vrtiću „Trogir“ mišljenja smo da češćim korištenjem rabljenih predmeta možemo bitno smanjiti količinu smeća i potrošnju električne energije. Imajući na umu ove činjenice, dana 10.12.2022. u našem područnom objektu „Sunce“ organizirali smo Sajam razmjene korištenih predmeta pod nazivom ZAMJENOM DO PROMJENE, a sve to u sklopu EU projekta Dječji vrtić Trogir – partner obitelji 2 kojeg Ustanova provodi od travnja ove godine.

Nastavi čitati

  • 1
  • 2
1