(021) 582 581   kontakt@vrtic-trogir.hr
Dječji vrtić Trogir
Dječji vrtić Trogir
header slika pcelice

Održana edukacija/radionica na temu "Oblici i pristupi u Terapiji igrom"

U područnom objektu "Maslina" jednom mjesečno održavamo edukacije/radionice u suradnji s Centrom za osobni razvoj Enthusiasm iz Trogira. Suradnja s Centrom traje već godinu dana, a temeljena je na Ugovoru o suradnji potpisanom u sklopu EU projekta DJEČJI VRTIĆ TROGIR – PARTNER OBITELJI.

Tijekom proteklih dvanaest mjeseci edukacije su pohađale sve naše odgajateljice kao i pojedini članovi stručne službe. Kako bi same edukacije bile što kvalitetnije odrađene, podijelili smo odgajatelje iz naših područnih objekata u dvije grupe i to na način da predavanje na istu temu jedan mjesec slušaju odgajatelji područnih objekata "Sunce", "Maslina" i "Pčelica", a slijedeći mjesec se tema predstavlja odgajateljima iz preostala tri objekta, a to su "Maslačak", "Ribola" i "Vrabac".

U veljači je na redu bila druga skupina odgajatelja, a tema predavanja je bila "Oblici i pristupi u Terapiji igrom". Voditeljica edukacije gđa Tonka Rožić, mag.psych. je održala edukaciju/radionicu na spomenutu temu nastojeći putem različitih aktivnosti i vježbi integrirati vještine i tehnike iz direktivne i nedirektivne Terapije igrom primjenjive u radu s djecom predškolske dobi.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Trogir.

1