(021) 582 581   kontakt@vrtic-trogir.hr
Dječji vrtić Trogir
Dječji vrtić Trogir
header slika pcelice

Završava se provedba projekta "DJEČJI VRTIĆ TROGIR – PARTNER OBITELJI"

Dana 4. ožujka 2021. završavamo s provođenjem projekta DJEČJI VRTIĆ TROGIR – PARTNER OBITELJI čiju smo realizaciju započeli u rujnu 2018. godine.

Kroz projekt smo uveli tri poslijepodnevna i dva produljena programa koji su se pokazali neophodnima za našu djecu i njihove roditelje. Zaposlili smo odgojitelje, stručne suradnike, dodatno administrativno osoblje, ojačali kapacitete brojnim edukacijama, nabavili vrijednu opremu za centralnu kuhinju, a postojeće odgojne skupine obogatili namještajem i didaktičkim materijalima. U svim skupinama osim u jasličkoj, provodili smo i jedan poseban program – sportski program, kojim smo na jedan način htjeli našoj djeci osigurati zdravi rast i uredan razvoj.

Vijest koja nas posebno veseli jest ta da je upućena i nova prijava kojom je Dječji vrtić „Trogir“ aplicirao za drugu fazu, odnosno uputio svoj projektni prijedlog na novi poziv Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, pod nazivom „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ (UP.02.2.2.16). Nadamo se da će nam i ovoga puta projektni prijedlog proći na natječaju i da ćemo uskoro u našem vrtiću započeti jednu novu, lijepu i jednako uspješnu projektnu priču.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Trogir.

1